October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ciolacu tună și fulgeră: ”Cîțu a mai fost în pușcărie, pentru beție! Trebuie să se întoarcă acolo!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Liderul social-democraților a ieșit în fața presei și a lansat un șir de critici îndreptat către primul om în stat, dar și un atac tranșant la adresa lui Florin Cîțu, premierul demis în urma moțiunii de cenzură depuse de PSD și votate în Parlament. PSD-ul va depune plângere penală împotriva lui Cîțu, a anunțat Marcel Ciolacu.

”Stimați români – astăzi Iohannis și Cîțu v-au trimis nota de plată pentru Congresul PNL: sărăcie, foame și frig! Iohannis și Cîțu au condamnat peste 70% din populația României la cea mai cruntă iarnă din ultimii 30 de ani.

Iohannis și Cîțu au ales să se poarte cu propriul popor mai rău decât dictatorul Nicolae Ceaușescu!”, a susținut Ciolacu, joi, într-o conferință de presă.

Ciolacu: Peste 150 milioane de euro, din banii publici, au fost dați mită pentru primarii PNL

Politicianul aflat în fruntea PSD-ului a lansat acuzații cu trimitere la recentul Congres al PNL-ului, în cadrul căruia Cîțu a triumfat în fața lui Ludovic Orban, cntracandidatul său în lupta pentru scaunul de lider al formațiunii liberale.

”Românii vor sta în beznă și frig pentru că acești iresponsabili și-au plătit din banii românilor funcțiile lor de la Congresul PNL. Peste 150 milioane de euro, din banii publici, au fost dați mită pentru primarii PNL care l-au votat la Congres pe Cîțu, cu mâna la nas. Restul administrațiilor locale, care au cerut disperate bani pentru încălzire, spitale și școli, nu au primit nici pentru hârtie igienică. Aici a ajuns cinismul lui Iohannis și Cîțu”, a acuzat Ciolacu.

Liderul PSD anunță dezastrul: Orașele și satele vor îngheța la propriu

Numărul 1 în cadrul PSD-ului a anunțat ce are în plan să facă cei din formațiunea pe care o conduce – și anume să depună o plângere penală pe numele lui Cîțu. Pe care l-a atacat dur, amintind de situația al cărei protagonist a fost Cîțu, în urmă cu aproximativ două decenii, când a fost prins pe picior greșit, dincolo de Ocean, după ce a urcat la volan sub influența alcoolului…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).