October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Andrei Caramitru PROFEȚEȘTE DEJA SCHIMBAREA lui Cioloș de la șefia USR

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Nici bine nu a fost ales președinte al USR, ca Dacian Cioloș e deja critica dur din partid, ba chiar i se promite că va fi schimbat din funcție. Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, contracandidat care a pierdut alegerile pentru șefia USR, susține că în cel mult doi ani Cioloș va fi istorie în USR.

“Totul e extrem de previzibil. Povestea care va fi rostogolită este așa :

– USR e de vina ca a cazut guvernul și ca au spart coalitia. Sunt iresponsabili și nebuni la cap

– neavând optiuni, după multe consultări, am găsit singura formula posibila care include PSD. Ne bucurăm ca sunt responsabili sa salveze țara de la criza, și oricum au scăpat de Dragnea deci sunt cât de cât ok.

– alte optiuni nu avem. Aur e extremist și usr e iresponsabil și anti-national. Și nu aveam încotro – mor oameni de covid, e haos general, avem nevoie de guvern. De res-pon-sabilitate.

Usr o sa urle ca de fapt au fost dați afara ca sa fie inlocuiti de psd. Ca au vrut sa rămână la guvern dar fără Citu, ce e porcăria asta. Baza usr o sa urle hoții, usl de rahat, mumu usl, mumu iohannis. Dacian va spune ca domne nu e frumos si decent ce s-a întâmplat, e îngrijorat, sa fim constructivi bla bla bla (vocea lui va disparea oricum in vacarmul general și oricum nu are nici un control pe usr după alegerile de la ei – va fi înlocuit acolo in maximum 2 ani de Barna sau cel mai probabil Drula – cineva care va vorbi cel mai dur și radical contra guvernului).

Ma rog. Oricum ajungem acolo. Hai sa grăbim pașii ca pierdem vremea”, scrie Caramitru pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).