August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

USR a LUAT FOC după ATACUL lansat de Klaus Iohannis: Ați fost primul care s-a OPUS REFORMELOR. USR NU a abandonat guvernarea, a fost EXCLUS

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

USR a luat foc după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că partidul e direct vinovat de faptul că România a rămas fără guvern în prag de iarnă și în plin val patru. S-au dat un partid reformist, dar au renunțat la guvernare și au ales să se alieze cu PSD și AUR, a spus Iohannis despre USR-iști.

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a reacționat pe Facebook:

“USR s-a dat mare partid reformist, a abandonat guvernarea din motive de ei știute”, spune președintele Klaus Iohannis. Domnule Iohannis, atunci când USR PLUS a cerut reforme, ați fost printre primii care v-ați opus. Reformă însemna transparența și prioritizarea vârstnicilor pentru vaccinare, așa cum a luptat Vlad Voiculescu să se întâmple. L-ați oprit. În România “matură și responsabilă”, securiștii trebuiau vaccinați în centre ascunse, înaintea bătrânilor. Vlad Voiculescu a arătat asta și a fost demis.

Citește și: VIDEO Klaus Iohannis a ȘTERS pe JOS cu USR: S-a dat mare partid reformist, dar a abandonat guvernarea

Reformă însemna să desființăm SIIJ, să reparăm legile justiției, să numim șefi la DIICOT și DNA oameni verticali și profesioniști. Pentru prima dată, aveam în desfășurare un proces transparent, nu în spatele ușilor închise. Atunci când Stelian Ion a încercat asta, l-ați pus pe Cîțu să îl demită. Reformă însemna să punem stop jafului național, miliardelor de lei alocați pentru baroni și primari ca mită electorală. Să nu mai avem becuri și băncuțe cumpărate cu mii de euro din PNDL sau asfalt turnat peste pământ înainte de alegeri. Atunci când USR PLUS a cerut criterii clare de transparență și alocare eficientă a banilor din PNDL, ați ales să ne scoateți de la guvernare. De ce? Pentru că USR PLUS deranjează combinațiile vechii clase politice. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, deranja atunci când nu acceptă numiri dictate de filialele PNL. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a deranjat atunci când a adus oameni profesioniști în CA-urile companiilor de stat. Încetați cu fake news-ul ăsta: USR nu a abandonat guvernarea. USR a fost exclus de la guvernare. Vreți reformă sau vreți să mai dați o șansă PSD?”, scrie Moșteanu pe Facebook.
Sursa: stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..