August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Coneliu Ștefan, PSD Dâmbovița – Cîțu și-a achitat nota de plata pentru Congresul PNL de acum două săptămâni

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second
Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat astăzi alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu și primarul Municipiului Galați, Ionut Pucheanu, la o conferința de presă în care s-a prezentat cinismul fără margini al Guvernului demis.
“Astăzi, în conferința de presă susținută alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, și primarul Municipiului Galați, Ionut Pucheanu, am vorbit despre cinismul fără margini al acestui Guvern demis, despre bătaia de joc la adresa sutelor de mii de copii, vârstnici și persoane aflate în dificultate.
Prin alocările bugetare de ieri, DIN BANI PUBLICI, Cîțu și-a achitat nota de plata pentru Congresul PNL de acum două săptămâni. Am tot auzit speculații legate de un blat politic, dar acum se demonstrează că asistăm la un adevărat jaf din partea lui Cîțu.
Nu există niciun fel de criteriu, altul decât cele strict politice, pentru finanțarea administrațiilor locale. Nu a ținut cont de tipul localității, mărimea acestora, numărul de locuitori, costuri efective sau angajamente în derulare.
Pur și simplu asistăm la o răsplată a primarilor care l-au votat pe Cîțu la Congresul lor penibil și, în același timp, la o răzbunare împotriva românilor, pentru că acest prim-ministru nociv și incompetent a fost dat jos în Parlament.
Din păcate, Florin Cîțu dispare prea târziu de pe scena politică românească!
Deși fac parte dintr-un partid cu o viziune diferită de a dumneavoastră, este regretabil, până și pentru dumneavoastră, domnule Cîțu, modul în care părăsiți politica națională.
Sunteți deținătorul unui record negativ în politica românească: pentru demiterea dumneavoastră au votat cei mai mulți parlamentari din istoria acestei instituții – 281″….a susținut președintele
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..