August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Numire importantă făcută de Guvernul interimar – O femeie preia funcția de prefect al Capitalei

0 0
1 min read
0 0
Read Time:45 Second

Alexandra Georgiana Văcaru este noul prefect al Capitalei, numirea fiind făcută în prima ședință a guvernului interimar Cîțu.

Alexandra Văcaru a fost inspector la Consiliul Concurenței și consilier pentru afaceri europene la Curtea de Justiție a UE. Din august 2021 era șef serviciu juridic în Ministerul Cercetării.

Alexandra Văcaru o va înlocui pe Antonela Ghiță, subprefect al Capitalei, care a fost desemnată pe 9 septembrie să preia atribuțiile prefectului Alin Stoica, demis de premierul Florin Cîțu împreună cu toți reprezentanții USR PLUS de la nivelul prefecturilor și din funcțiile de secretari de stat.

Noul prefect al Capitalei a absolvit în 2008 Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, iar în 2011 Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Deține și două masterate, unul în drept european, la Universitatea Paris II Pantheon-Assas și unul în afaceri europene, la Universitatea Paris Descartes.

Sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..