October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Poliţiştii au aplicat zeci de sancțiuni în contextul stării de alertă, în weekend

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Poliţiştii au aplicat în week-end în municipiile Galaţi şi Tecuci 74 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în contextul stării de alertă, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, activităţile desfăşurate pe raza municipiilor Galaţi şi Tecuci au vizat, în special, zonele aglomerate, localurile de alimentaţie publică, agenţii economici, dar şi mijloacele de transport în comun, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului SARS- Cov2, potrivit agerpres.ro.

Poliţiştii au efectuat controale la un număr de 110 localuri publice, baruri, terase, precum şi restaurante/saloane unde se organizează evenimente private.

De asemenea, au fost controlate 274 de societăţi comerciale şi 200 de mijloace de transport persoane.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, poliţiştii au aplicat 74 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020.

Totodată, poliţiştii au informat cetăţenii despre noile reglementări instituite pentru prelungirea stării de alertă, pe teritoriul României, conform H.G. 932/2021, şi necesitatea respectării acestora.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).