August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Poliţiştii au aplicat zeci de sancțiuni în contextul stării de alertă, în weekend

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Poliţiştii au aplicat în week-end în municipiile Galaţi şi Tecuci 74 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în contextul stării de alertă, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, activităţile desfăşurate pe raza municipiilor Galaţi şi Tecuci au vizat, în special, zonele aglomerate, localurile de alimentaţie publică, agenţii economici, dar şi mijloacele de transport în comun, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului SARS- Cov2, potrivit agerpres.ro.

Poliţiştii au efectuat controale la un număr de 110 localuri publice, baruri, terase, precum şi restaurante/saloane unde se organizează evenimente private.

De asemenea, au fost controlate 274 de societăţi comerciale şi 200 de mijloace de transport persoane.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, poliţiştii au aplicat 74 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020.

Totodată, poliţiştii au informat cetăţenii despre noile reglementări instituite pentru prelungirea stării de alertă, pe teritoriul României, conform H.G. 932/2021, şi necesitatea respectării acestora.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..