October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Restricții drastice – Țara în care persoanele nevaccinate nu au acces în avioane, trenuri și restaurante

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Restricţiile dure asupra persoanelor care ezită să se vaccineze au intrat în vigoare vineri în Pakistan, fiindu-le interzis accesul la bordul zborurilor interne, în trenuri, mall-uri şi restaurante, notează Agerpres.

Autorităţile au ordonat companiilor aeriene să nu permită accesul persoanelor nevaccinate la bordul zborurilor interne, a declarat ministrul aviaţiei Ghulam Sarwar Khan. Acest lucru “va fi implementat strict”, a spus el, citat de DPA.
Persoanele nevaccinate nu au de asemenea voie să călătorească cu trenul.

Mall-urile şi restaurantele verifică online certificatele de vaccinare pentru intrare, a declarat Hamza Shafqaat, administrator al capitalei Islamabad.

Restricţii similare au fost impuse în toate celelalte oraşe, inclusiv metropola Karachi cu 20 milioane de locuitori, potrivit şefului administraţiei locale Murtaza Wahab.

Noile restricţii intră în vigoare la câteva zile după ce guvernul a anunţat că va începe vaccinarea copiilor de la vârsta de 12 ani, în încercarea de a accelera inocularea naţională lentă.

Peste 80 milioane de persoane au primit cel puţin o doză de vaccin până acum, conform statisticilor publicate de Ministerul Sănătăţii.

Guvernul se luptă să îndeplinească obiectivul de vaccinare completă a 80 milioane de persoane, aproximativ jumătate din populaţia adultă a ţării, până la sfârşitul anului.

Ezitarea la vaccinare, în special în rândul oamenilor din mediul rural conservator, este ceva obişnuit pe fondul zvonurilor printre care unul că vaccinul este o conspiraţie occidentală pentru sterilizarea populaţiei.

Peste 1,2 milioane de persoane au fost infectate de când pandemia a lovit ţara, cu un număr de morţi ce se apropie de 28.000.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).