October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Proiectele pentru care USR PLUS ar reveni la guvernare

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Fostul lider USR PLUS Dan Barna a declarat, sâmbătă, că nu doreşte întoarcerea formaţiunii sale la guvernare “pe nişte poziţii”, ci vrea realizarea reformelor agreate în programul de guvernare al coaliţiei.

“Ideea nu este de a ne întoarce pe nişte poziţii, ideea este de a discuta cu un premier capabil, Florin Cîţu nu e în această categorie, realizarea reformelor pe care le-am agreat în programul de guvernare. Dacă facem reforma Justiţiei, legile Justiţiei, SIIJ, dacă vorbim de zero taxe, dacă discutăm despre primari în două tururi, dacă vorbim despre garanţia pe ambalaje şi celelalte lucruri pe care le avem foarte clar în programul de guvernare există şansa să revenim la guvernare. Dacă vorbim iar de hai să împărţim nişte prefecţi (…), nu e cazul”, a spus Barna la Romexpo, după congresul USR PLUS, întrebat dacă va accepta reintrarea la guvernare în condiţiile în care se va cere renegocierea portofoliilor.

El a afirmat că trebuie stabilite, de asemenea, termene clare de realizare a reformelor.

“Mandatul pe care l-am primit noi de la Comitetul Politic asta spune. Ideea nu este că dacă în locul lui Florin Cîţu vine un alt premier gata, a doua zi suntem la guvernare şi vedem noi ce mai facem. Discuţiile vor fi exact aşa cum au fost şi la Vila Lac, dar, din păcate, încă premierul Cîţu a decis să nu îl respecte, să stabilim un calendar foarte specific şi foarte clar”, a susţinut Barna.

Sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).