October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Poliţiştii de frontieră au capturat peste 12.000 de pachete de ţigări de contrabandă

0 0
1 min read
0 0
Read Time:50 Second

Peste 12.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost capturate de poliţiştii de frontieră în localitatea Ilişeni, comuna Santa Mare, în cadrul unei acţiuni derulate împreună cu angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Botoşani, Tatiana Radu.

Ţigările au fost descoperite abandonate în apropiere de malul Prutului, la scurt timp după ce poliţiştii de frontieră au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, două persoane care transportau în spate colete voluminoase, potrivit agerpres.ro.

“La vederea poliţiştilor de frontieră, persoanele au abandonat coletele şi profitând de configuraţia terenului şi a întunericului, au fugit în vegetaţia abundentă. Ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate, au fost descoperite opt colete care conţineau 12.800 de pachete cu ţigări, în valoare totală de aproximativ 13.000 de lei”, a afirmat Radu.

Oficialul Poliţiei de Frontieră precizează că în acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).