October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

URLETE de durere la ATI Constanța – Rudele morților, IGNORATE de medici, care nu confirmă decesele: Au murit ca șobolanii

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second

Sunt urlete de durere la ATI Constanța, acolo unde rudele celor nouă morți au ajuns la spital. Oamenii spun că de vină sunt autoritățile care nu fac nimic pentru a schimba sistemul. Oamenii nici măcar nu au confirmări oficiale, au aflat pe surse.

“Mama mea era la ATI de o săptămână. Era în stare gravă, dar nu merita să moară așa. E vorba de incompetență”, a spus o femeie.

 

O altă femeie a spus și ea că mama ei a murit deconectată de la apare și că “au murit ca șobolanii, nu a învățat nimeni nimic.”

Ministrul interimar al Sănătății Cseke Atilla a declarat că în ceea ce privește partea medicală, spitalul din Constanța a remediat problemele descoperite în urma controalelor derulate în toată țara după tragedia de la Piatra Neamț.

Cseke Atilla a spus vineri că în urma controalelor desfășurate în toată țara după tragedia de la Spitalul Județean din Constanța, la spitalul din Constanța au fost dispuse două măsuri. Ambele au fost rezolvate în luna august și vizează achiziționarea unor echipamente medicale, a explicat ministrul Sănătății.

Sursa: stiripesurse.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).