November 29, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

USR-PLUS, un ‘cuib’ de securiști? Emanuel Ungureanu: ‘Din serviciile secrete domnul Dacian Cioloș a adus în PLUS foarte mulți oameni’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Mai întâi au fost zvonuri; apoi au fost acuzații; au urmat diverse dovezi, iar în cele din urmă au recunoscut chiar ei: în USR-PLUS au existat reprezentanți ai serviciilor secrete actuale (și poate încă mai există). De această dată o recunoaște deputatul USR-PLUS, Emanuel Ungureanu. Politicianul susține că Dacian Cioloș a adus în PLUS foarte mulți oameni din serviciile secrete. „La fiecare filială am găsit câțiva”, a spus Ungureanu.

„Asta am spus. Deci din serviciile secrete domnul Dacian Cioloș a adus în PLUS foarte mulți oameni. Erau în PLUS. Noi când am fuzionat o condiție a USR-ului a fost să nu avem în rândul membrilor oameni din fostele servicii sau actuale, care vin tot din cele vechi.

La fiecare filială am găsit câțiva. Până i-am dat afară a fost un pic de scandal”, a spus parlamentarul Emanuel Ungureanu (USR-PLUS), la Antena3.

Poate cel mai celebru caz este cel al lui Lucian Mate, fost ofițer SRI, care a fost chiar vicepresedintele USR PLUS Cluj-Napoca. El a demisionat în cele din urmă din partid și a adus acuzații grave împotriva foștilor colegi (mai multe aici).

Dan Barna, aflat în competiție internă cu Dacian Cioloș pentru șefia USR PLUS, l-a numit pe contracandidatul său „om al sistemului”, ceea ce a declanșat un adevărat scandal în interiorul formațiunii.

Replica lui Dacian Cioloș: „Dan m-a definit azi ‘om al sistemului’. O etichetă pe care mi-au pus-o pesediștii, peneliștii sau oficii de propagandă ale lor de-a lungul timpului. Nu înțeleg cum a acceptat să îl numesc eu, om al sistemului, secretar de stat în 2016. Sau pe Cristi Ghinea ministru, pe Cătălin Drulă consilier de stat și așa mai departe. Au făcut atunci pact cu un om al sistemului?”, a scris Cioloș

Sursa: stiripesurse.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).