December 2, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Klaus Iohannis CEARTĂ românii care nu s-au vaccinat, de față cu Ursula von der Leyen: Avem arma și nu o folosim

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Klaus Iohannis a lansat, la conferința comună cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, un atac la românii care nu s-au vaccinat.

“Fără implucarea doameni președinte noi nu am beneficiat fără un număr important de vaccin. A riscat și bine a făcut. UE beneficiează de multe doze de vaccin. Țin să vă mulțumesc. Sănătatea nu este o competență a Comisie, dar fără intervenția Comisiei nu s-ar fi putut.

La noi sunt foarte mulți români care s-au vaccinat, dar e păcat că sunt așa puțini. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în Europa… În timp ce noi avem mii și mii de cazuri, în Danemarca s-a renunțat la toate restricțiile. Doze am fi avut și noi. Și dacă ne-am fi vaccinat cu toții, n-ar fi trebuit să mai purtăm mască, să avem concerte. Ce i-a făcut pe mulți să fie reticenți, vom vedea. Împreună cu premierul ne vom întâlni chiar săptămâna asta pentru e repune pe roate campania de vaccinare. Avem arma și nu o folosim.

Nu este păcat să stăm cu atâția bolnavi, când am putea să terminăm foarte repede această fază acută a pandemiei”, a spus Klaus Iohannis

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).