October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ion Cristoiu: Iohannis ar fi fost mai bine primit la congresul PSD. E ÎNTREBAREA pe care președintele trebuie să și-o pună

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 40 Second

Jurnalistul Ion Cristoiu spune că primirea de care a avut parte președintele Klaus Iohannis la congresul de sâmbătă al PNL arată o scăderea a popularității acestuia în rândurile liberalilor. Cristoiu constată că Iohannis ar fi fost primit cu mai mult bucurie la un congres PSD.

“Klaus Iohannis venise la Congresul PNL și nu al PSD. Sînt sigur că, deși nu i s-ar fi scandat numele, Klaus Iohannis ar fi beneficiat de o primire infinit mai politicoasă la Congresul PSD. Ne putem imagina o asemenea primire a lui Ion Iliescu la Congresul PDSR sau a lui Traian Băsescu la Congresul PD?! Klaus Iohannis și-a ținut discursul (de fapt l-a citit) fără să reacționeze o clipă la o astfel de primire ostilă. Pe parcursul discursului și-a păstrat pe față, fixat, un zîmbet de circumstanță.

A fost el conștient de Căderea de pe soclu? Cred că da, așa cum cred c-a știut cu o zi înainte ce i se pregătește de Ludovic Orban. Pentru că întreaga atmosferă a fost rezultatul unei pregătiri. Știind asta, poate că primirea la Congresul partidului pentru care era un Idol nu l-a făcut să se neliniștească.

Pe mine însă nu acțiunea grupărilor pro Orban m-a făcut să tresar, ci altceva, deși chiar curajul de a-l huidui indirect pe Idol însemna ceva, m-a făcut să tresar: Lipsa de reacție a sălii la această diversiune. Cei care acționau ca o galerie de ultrași erau puțini față de cei cinci mii de delegați. Ar fi fost de așteptat ca restul sălii să se ridice în picioare și să strige Iohannis! Iohannis! contracarînd astfel larma ultrașilor.

Ca să nu mai spun că în astfel de împrejurări protestatarii nu-și îngăduie să se manifeste împotriva cuiva dacă știu că întreaga adunare îl vede pe respectivul ca pe un Idol. De ce nu s-a întîmplat așa? E o întrebare pe care ar trebui să și-o pună chiar Klaus IohannisȚ, scrie Cristoiu pe blogul său.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).