October 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Rareș Bogdan către liberali: De luni unitate totală în spatele lui Cîțu! E omul care a bătut cu pumnul în masă în fața Ursulei von der Leyen pentru România

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a transmis, sâmbătă, la Congresul PNL, că liberalii trebuie să îşi susţină guvernul şi le-a cerut acestora să se pună în spatele lui Florin Cîţu, pentru că premierul este “un om onest şi de bun simţ”.

“De luni mergem în unitate totală. Îi rog pe colegii mei din Braşov, Dâmboviţa, Sectorul 3, Vrancea şi Argeş să îi respecte pe toţi delegaţii la Congres. (…) Nimic nu ne desparte. Adversarii, duşmanii sunt în afara sălii, nu aici. Unitate! Este absolut normal să susţineţi un candidat sau altul, dar nu cred că cinci judeţe puteţi să încercaţi să rechiziţionaţi o sală, bazându-vă pe bunul simţ al celorlalţi”, a afirmat Rareş Bogdan, în discursul de susţinere a candidaturii lui Florin Cîţu la preşedinţia PNL.

El a spus că s-a alăturat echipei lui Florin Cîţu şi că PNL înseamnă că toţi cei prezenţi sunt împreună.

“L-am văzut pe Florin Cîţu negociind la Bruxelles. Niciun premier nu a făcut ce a făcut el, bătând cu pumnul în masă în faţa Ursulei von der Leyen (…) pentru ca România să primească cea mai mare alocare procentuală din PNRR pentru infrastructură. România se schimbă şi trebuie guvernată coerent. Vă rog să încetaţi: demisia nu se strigă în această sală, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem pesedişti, pesediştii sunt duşmanii noştri. Noi ne susţinem guvernul”, a punctat Rareş Bogdan, adresându-se liberalilor care au strigat “demisia”, în timpul discursului lui Florin Cîţu.

Rareş Bogdan le-a mai cerut liberalilor să se “pună în spatele lui Florin Cîţu”.

“Vă rog să vă puneţi în spatele lui Florin Cîţu, cu toţii, indiferent pe cine aţi votat şi pe cine susţineţi. (…) Este un om onest, este un om cu bun simţ. (…) Florin Cîţu va fi prim-ministru, va fi preşedintele acestui partid”, a susţinut liberalul.

Prim-vicepreşedintele PNL a menţionat că “Florin Cîţu a fost primul premier care şi-a pus scaunul la mezat pentru primari”.

“Vom rămâne liberali, creştini, în Europa, în parteneriat cu Klaus Iohannis, alături de dumneavoastră, marea familie liberală. Florin Cîţu – preşedinte”, a conchis Rareş Bogdan.

Sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).