October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Guvernul SUA se adresează instanțelor de judecată pentru 11 milioane de dolari furați de falsul reprezentant Coinbase

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Pe 17 septembrie, un grup de oficiali conduși de avocatul SUA Tracy Wilkinson au depus o plângere civilă la Curtea Districtuală a Statelor Unite pentru Districtul Central din California, susținând că au identificat patru portofele digitale care dețineau mai mult de 9,8 milioane de Tether ( USDT ) care erau implicat în fraudă bancară, fraudă computerizată și spălare de bani. Potrivit documentelor instanței, proprietarul legitim al fondurilor este un rezident din California, care, în aprilie 2021, a fost înșelat din mai mult de 200 de Bitcoin ( BTC ) de către cineva care a suplinit un angajat Coinbase.

După cum este descris în reclamație, victima neidentificată a fost contactată de ceea ce părea a fi asistența pentru clienții Coinbase la scurt timp după ce a cumpărat aproximativ 200 BTC în contul lor Coinbase Pro de pe bursă.

Presupusul reprezentant al platformei a susținut că contul victimei a fost înghețat din cauza mărimii achiziției și că este necesară o creștere a limitei de tranzacție pentru ca fondurile să treacă. Defraudatorul a sugerat, de asemenea, ca victima să-și actualizeze contul la Coinbase Prime.

Odată ce victima a acordat reprezentantului de asistență pentru clienți fals accesul la contul său printr-un instrument desktop la distanță, escrocul a inițiat o tranzacție care a văzut aproximativ 206 BTC fiind transferați în ceea ce pretindeau a fi noul portofel al victimei, conform cointelegraph.com

Împreună cu câteva tranzacții mai mici care au fost executate în următoarele câteva ore, valoarea activelor digitale furate din contul Coinbase al victimei a depășit 11,5 milioane de dolari.

Revendicarea continuă să detalieze modul în care activele digitale transferate din contul compromis au fost „despărțite și mutate prin mai multe tranzacții mai mici” înainte de a fi concentrate în cele patru portofele suspecte.

În acest moment, guvernul solicită instanței să îi permită sechestrarea bunurilor în timpul procesului de confiscare civilă…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).