August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ce așteaptă Florin Cîțu de la Ludovic Orban, imediat după Congres

0 0
1 min read
0 0
Read Time:41 Second

Premierul Florin Cîțu a vorbit, joi seară, la Digi24, despre relația pe care o va avea cu viitorul președinte al USR PLUS. În plus, a spus că așteaptă de la Ludovic Orban să se țină de cuvânt și să-și dea demisia, dacă va pierde șefia PNL.

“Nu pot să discut cu un partid, USR PLUS, care e lângă un partid extremist, AUR. Mi-e indiferent cu cine vorbesc, dacian Cioloș sau dan Barna. Dacă nu negociem principii, putea discuta. Cine vine alături de noi în guvern, există un singur premier și toți trebuie să-și facă treaba.

Ludovic Orban este un membru în PNL. Cu toții avem de învățat de la el. Niciodată nu i-am cerut demisia. A spus că așa va face și îl știu un om de onoare”, a spus Florin Cîțu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..