October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Aproape 40 de tone de deșeuri metalice și din plastic, oprite la intrarea în țară

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Polițiștii de frontieră din Giurgiu au oprit la intrarea în țară două TIR-uri care transportau 37 de tone de deșeuri metalice și din plastic. Acestea proveneau din Bulgaria și erau destinate unor firme din Buzău și Călărași, potrivit Mediafax.

Polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au controlat, pe sensul de intrare în ţară, două TIR-uri conduse de doi cetățeni bulgari, în vârstă de 40, respectiv 56 de ani.

Primul șofer transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, cantitatea de 23.800 de kilograme de deșeuri metalice, iar cel de-al doilea șofer 13.780 de kilograme de deșeuri din plastic.

În urma verificărilor făcute de polițiști și de comisari ai Gărzii de Mediu Giurgiu s-a stabilit că documentele prezentate de șoferi erau incomplete. La cercetări s-a mai stabilit faptul că deșeurile erau încărcate din Bulgaria și destinate unor firme din județele Buzău și Călărași.

Polițiștii au decis interzicerea intrării în țară a celor două TIR-uri și retunarea deșeurilor către firmele expeditoare.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).