August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Pahonțu, recuperat la deget de soția lui Gheorghiță!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Iată că Valeriu Gheorghiță continuă în marș forțat galopul de sănătate către prima stea de general. Cei mai puternici lideri ai statului român culcându-se deja pe urechea că vaccinare ca în România nu mai există nicunde în lumea asta! Astfel că președintele Klaus Iohannis s-a dus, ca tot românul, să joace ”sportul național” golf în mijlocul naturii. Și îmbrăcat în alb, așa cum îi place ONG-istei… Iar premierul Florin Cîțu a plecat la o ”băiețească”, alături de Dan Vîlceanu, în Vama Veche… În timp ce Valeriu Gheorghiță anunța că, peste nicio lună vom avea 20.000 de noi îmbolnăviri și sute de morți zilnic!

Valeriu Gheorghiță, pas cu pas spre steaua de general promisă de ministrul Ciucă
Pe baza unor informații deținute numai și numai de el, din moment ce nici măcar Raed Arafat nu a îndrăznit să se ”arunce” cu astfel de ”premoniții” îngrozitoare. Și care ar trebui și explicate la un moment dat, dacă tot vin chiar din gura coordonatorului național oficial al campaniei de vaccinare. Cel care, de-abia pe 30.08.2017 ajungea medic primar boli infecțioase, în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”. Acolo unde avea drept ”activități și responsabilități : prestare de servicii medicale conform fișei postului în specialitatea de Boli Infecțioase”. Singura sa ”sclipire” profesională fiind, până la data numirii de către Iohannis, ”specializarea în medicina de călătorie”. Însă generalul Lucian Pahonțu a avut brusc o revelație de-a dreptul ”divină”și a transferat-o, încă din urmă cu trei ani, pe Cristina Gheorghiță la Serviciul de Protecție și Pază! Acolo unde, în cadrul Centrului de Recuperare Medicală, soția noii ”tinere speranțe…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..