August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Directorul general adjunct al Romsilvei, Cezar Răduță, a retrocedat ilegal 120 ha de pădure din jurul Bucureștiului

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

La scurt timp după venirea PNL la guvernare, la conducerea Regiei Naționale a Pădurilor (RNP) – Romsilva este impus de Ludovic Orban controversatul Teodor Țigan de la Direcția Silvică Arad, care imediat îl aduce ca adjunct al său de la Direcția Silvică Ilfov pe prietenul său, “dalmațianul” Cezar Mihai Răduță implicat într-o mulțime de retrocedări ilegale de pădure în jurul Capitalei.
Promovarea pe repede înainte a dalmațienilor silvici
Ca urmare a trocului politic, la începutul anului trecut, premierul de atunci Ludovic Orban îl impune, prin intermediului fostului ministru al Mediului Costel Alexe, la conducerea RNP Romsilva pe controversatul director al Direcției Silvice Arad, Teodor Țigan.

Dar, surprinzător, la începutul lunii 2021, Teodor Țigan face două mutări incredibile prin care impune în funcții cheie la Romsilva pe doi ingineri silvici garantați de PSD și de omul lui Dragnea, Sorin Paul Stănescu, cercetați de DNA (Oamenii garantați de PSD și de omul lui Dragnea, cercetați de DNA, impuși în funcții cheie la Romsilva de Teodor Țigan).

Este vorba de numirea ca director general adjunct al RNP a controversatului director al Direcției Silvice Ilfov, Cezar-Mihail Răduță, atenție, prietenului și tovarășul de vânătoare a lui Teodor Țigan și a unor lideri PSD. Iar, în locul Răduță la DS Ilfov, Teodor Țigan l-a impus pe „penalul” Constantin Bicu….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..