December 2, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Percheziții de amploare în municipiul București și județele Ilfov, Bihor, Galați, Bacău, Olt, Dâmbovița și Prahova

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele mai multor persoane, dar și la sediile unor societăți comerciale, din municipiul București și județele Ilfov, Bihor, Galați, Bacău, Olt, Dâmbovița și Prahova, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de evaziune fiscală.

De asemenea, au fost puse în aplicare 14 mandate de aducere, persoanele fiind conduse pentru audieri la sediul subunității de poliție.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că persoanele în cauză, în calitate de administratori ai societăților ar fi înregistrat contabil și declarat fiscal achiziții fictive de la societăți cu comportament de tip “fantomă”, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale, prejudiciul cauzat fiind estimat la aproximativ 3.000.000 lei.

Sunt în curs de dispunere măsuri de constituire a sechestrului asigurător asupra unor bunuri imobile, în vederea recuperării prejudiciului.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).