October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Kelemen Hunor, la Congresul UDMR: În ultimii 13 ani am avut 13 guverne. Nu se pot obține rezultate așa

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a făcut un apel către PNL și USR-PLUS să se așeze la masa discuțiilor și să facă un guvern pentru următorii 4 ani, așa cum au promis electoratului.

”Avem nevoie de parteneriate, avem nevoie de dialog, iar dacă vom reuși să construim parteneriate pe termen lung, atunci cu toții vom avea de câștigat. Dacă România este puternică și maghiarii sunt puternici, dacă maghiarii sunt puternici, atunci și țara este puternică.

Sezonul politic de toamnă a început brutal cu o tensiune nedorită în cadrul coaliției de guvernare. A început acest sezon de toamnă cu acest Congres al UDMR, urmează la PNL și apoi un Congres al USR-PLUS. Din câte ați văzut, Congresul UDMR este cel mai puțin gălăgios.

Acum un an de zile ne-am așezat la masă și am zis că vom avea o guvernare stabilă pentru o perioadă de 4 ani.

Am făcut ieri un calcul. După 2008 niciun guvern nu a reuşit să stea patru ani să ducă mandatul început la bun sfârşit. În 13 ani 13 guverne, nu am luat în calcul guvernele interimare. E un lucru care ne pune pe gânduri. Cum se poate ajunge la eficienţă când aproape în fiecare an se schimbă guvernul?

Noi trebuie să facem un efort comun pentru a pune pe picioare coaliția din anul 2020. A doua opțiune este un guvern minoritar, dar responsabilitatea nostră este să dăm ceea ce așteaptă cetățenii, ceea ce așteaptă electoratul.

Îmi doresc ca peste 4 ani de zile să putem spune că a fost o perioadă benefică pentru toți, doresc să se poată spune că deciziile noastre au fost dictate din grija pentru cetățeni.

Vezi VIDEO aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).