September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ioana Ene Dogioiu îl SPULBERĂ pe Klaus Iohannis: 3 greșeli ale președintelui, care îi vor marca cele 2 mandate

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu publică un editorial, în Spotmedia, prin intermediul căruia analizează lui Klaus Iohannis în funcția de președinte. Digioiu consideră că Iohannis a comis mai multe greșeli grave, care îi vor marca cele două mandate și va ajunge la concluzia că îi pare rău că n-a fost ”rege, ci doar președinte”.

 

”Nu cred că dl Iohannis a fost vreodată rău intenționat în raport cu România, cu Justiția, cu soarta PNL sau cu oricare alt aspect al societății. Luate puctual, cele mai multe dintre mișcările domniei sale pot avea o justificare rațională. Ansamblul e însă un dezastru.

Unde a greșit și greșește dl Iohannis? În opinia mea, este vorba despre un mix letal.

1.Dl Iohannis nu are și nu a avut niciodată o echipă solidă în spatele domniei sale. Din 2016, nu mai are un șef al cancelariei. Din 2019, nu mai are un purtător de cuvânt. Echipa de consilieri a domniei sale conține foarte puține nume relevante în domeniul respectiv.

Criteriul pentru care par a fi fost aleși este să deranjeze cât mai puțin, mai ales cu idei proprii, nesolicitate și să nu pară niciodată mai pricepuți decât șeful. De aceea, a și mizat pe multe personaje nepotrivite, dar care au știut să-i speculeze slăbiciunea pentru obediență și comoditatea (despre care voi vorbi distinct la punctul 2)

Un om politic extrem de talentat își poate permite, la limită, și așa ceva, deși nimeni nu poate fi excepțional tot timpul și în toate domeniile, iar când trăiești în aerul rarefiat la puterii mari este igienic să ai pe cineva apt să te tragă de mânecă.

Dar dl Iohannis nu este extrem de talentat, deci ar fi trebuit să compenseze lipsa de talent cu multă consultanță strălucită și permeabilitate la ea…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).