September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Claudiu Năsui face comparație între oamenii aduși de USR și cei numiți de PNL

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

Fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, susține că în perioada cât a făcut parte din Guvern a adus specialiști, oameni care au studii la facultăți importante din străinătate. Aceștia i-au înlocuit pe oamenii de partid ai celor de la PNL, dar acum, după ieșirea USR-PLUS de la guvernare se revine la activul de partid.

 

”Ce oameni am găsit în conducerea companiilor și cu ce oameni i-am schimbat?

În mandatul USR-PLUS a început reforma companiilor de stat. Nu am apucat să scriu de asta pe cât mi-aș fi dorit în timpul ministeriatului, dar, pentru prima dată toate consiliile de administrație a fost desemnate pe bază de competență. Tot pentru prima dată desemnările conducerilor s-au făcut transparent, deschis și comunicare publică.

În aceste companii au ajuns oameni profesioniști, care au demonstrat deja în mediul privat și s-au preocupat pe bune de aceste companii. Treizeci de ani prioritatea politicienilor a fost să căpușeze aceste companii. Combinația de corupție și dezinteres a dus aceste companii în sapă de lemn. Cu pierderi constante și datorii colosale…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).