September 18, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Presedintele CJD, Corneliu Stefan, vizita de lucru in comunele Tătărani și Raciu

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Copiii Școlii Generale Căprioru din comuna Tătărani au început anul școlar într-o clădire complet renovată și modernizată. Tot de astazi, copiii de la Scoala din Raciu se bucura de un teren de sport multifuncțional. Presedintele CJD, Corneliu Stefan, a sprijinit ambele proiecte cu bani de la Consiliul Judetean

 

 

”Școala, la inaugurarea căreia am participat astăzi, este acum mult mai spațioasă și mai primitoare.

Le doresc tuturor elevilor, atât celor care, astăzi, au trecut pragul școlii pentru prima dată, dar și celor care se reîntorc din vacanță, să se bucure de dotările moderne pe care le au la dispoziție și să învețe cât mai bine.

Aprecierile mele merg atât către Primăria Tătărani și echipa primarului Pătru Constantin, dar și către cadrele didactice, părinții și bunicii din comună. O comunitate care pune preț pe educație și pe condițiile în care copiii noștri învață are viitorul asigurat.

De asemenea am inaugurat primul obiectiv finalizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală: terenul de sport multifuncțional construit pentru elevii Școlii Gimnaziale Raciu.

Era mare nevoie de un astfel de teren și sunt convins că, alături de colegii mei și de primarul comunei, Vasile Grădinaru, le-am făcut o frumoasă surpriză elevilor școlii din Raciu. Elevilor, profesorilor, părinților și bunicilor din comună le urez un an școlar plin de realizări și îi asigur că le vom fi mereu aproape.

PJDL își dovedește utilitatea! După cum le-am spus dâmbovițenilor încă de la începutul mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, acest program va reuși să dezvolte fiecare sat, comună, oraș sau municipiu din județul nostru.

Am promis, am făcut!…a sustinut presedintele CJD, Corneliu Stefan

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).