• Wed. Sep 27th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Mesajul primarului comunei Poiana, Marian Șerban, la început de an școlar!

Sep 13, 2021
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second
Dragi elevi, distinși profesori, stimați părinți !
Azi începe un nou an școlar, atipic din multe puncte de vedere, dar să nu uităm esența că ,, EDUCATIA “, care reprezintă temelia de bază a societății, trebuie să o prețuim și că numai prin ea, ne formăm ca oameni.
Un moment foarte important pentru fiecare dintre noi a fost, este si va fi prima zi de școală. Toți avem datoria de a ne implica serios în educație indiferent de vârstă sau indiferent de ipostaza în care ne aflam: copii, părinți, cadre didactice, autorități locale.
Dragi copii, emoțiile începutului de an să vă însoțească pe întreg parcursul acestuia ,să vă fie constructive și să vă îndemne să dați totul pentru a ajunge acolo unde v-ați propus ! Vă doresc succes și un an cât mai bun, plin de reușite și învățături bune, să vă respectați profesorii și să-i urmați cu încredere pe cei demni de admirat, să vă iubiți părinții, apreciind eforturile lor de a vă oferi tot ce e mai bun și să-i răsplătiți cu note bune, învățând!
Distinși profesori vă doresc mult spor în munca dumneavoastră, răbdare și înțelepciune pentru a forma oamenii viitorului !
Stimati părinți vă doresc cât mai puține emotii si încercări, să aveți copii buni și cuminți, de care să fiți mândri!
Succes în noul an școlar!!!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *