August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița: Emoția a plutit în aer în toate școlile din județul Dâmbovița

1 0
1 min read
1 0
Read Time:52 Second

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat alături de echipa din fruntea Organizației Județene, la deschiderea noului an școlar de la mai multe Licee și Școli de pe raza județului.

Corneliu Ștefan a simțit emoția transmisă de cei mici, cât și de cei mari, aducându-și aminte de zilele când acesta se afla pe băncile Școlii.

”Prima zi de școală va rămâne în amintirea tuturor și, peste ani și ani, își vor aduce aminte, cu plăcere și nostalgie, de această frumoasă perioadă din viața lor.

Am participat cu deosebită bucurie, cu aceleași trăiri ca toți părinții, bunicii și cadrele didactice, la deschiderea anului școlar în Aninoasa, în Târgoviște la Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu”, Tătărani, Raciu și Dobra.

Le urez elevilor dâmbovițeni spor la învățătură și să aibă încredere în ei! Noi îi vom susține întotdeauna!

Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc tuturor cadrelor didactice pentru grija pe care o poartă copiilor noștri, iar părinților și bunicilor le transmit multă sănătate și succes în tot ceea ce fac!…a susținut președintele CJD Corneliu Ștefan

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..