September 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ministrul Lucian Bode, surprins fără mască la UNTOLD (sindicatul Europol)

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a fost surprins fără mască de protecţie la UNTOLD, într-un spaţiu închis, acuză sindicatul polițiștilor Europol. . „Ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist din stradă cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii de protecţie?”, se întreabă sindicaliștii.

Sindicatul Europol a publicat o poză în care ministrul Lucian Bode apare fără mască la festivalul de muzică UNTOLD, ce a avut loc în acest weekend. Poza Europol este în contrast cu fotografia oficială publicată chiar de ministru pe contul său de Facebook, în care acesta poartă mască şi cere oamenilor să respecte măsurile de protecţie.

„Bucuraţi-vă în siguranţă de acest festival şi respectaţi măsurile de protecţie!”, a fost mesajul care a însoţit poza cu mască publicată de Lucian Bode.

Sindicatul Europol critică într-un mesaj pe Facebook atitudinea ministrului. În opinia sindicatului, afectează încrederea cetăţeanului în autorităţi.

„Legea în România se împarte între “jmecheri” și “fraieri”. Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor. După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă”, scrie pe pagina de Facebook a sindicatului

In imaginile publicate de ministru, acesta apare peste tot cu mască:

 

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).