September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Incendiu la două case, cu regim de înălțime P + etaj, în localitatea Clejani, judetul Giurgiu

0 0
1 min read
0 0
Read Time:58 Second

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentelor Giurgiu și Bolintin Deal, Gărzilor de Intervenție Roata de Jos și Mihăilești, cu șase autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

Două femei cu atac de panică au fost monitorizate de un echipaj SAJ, la fața locului.

La prima casă, au ars acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, pereții mansardei și bunurile din două dormitoare. La parter s-a deteriorat tavanul, iar la anexele gospodărești acoperișul pe o suprafață de aproximativ 120 mp, două centrale termice și un generator electric.

La cea de-a doua casă, au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 250 mp, fiind afectați pereții și tavanul la etajul superior și tâmplăria PVC la parter. De asemenea, au ars pereții și acoperișul de la anexe, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, bunurile din interior și o terasă de circa 40 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise, care a aprins vegetația uscată din jur și s-a extins rapid la anexele în care erau depozitate cantități mari de materiale combustibile.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).