September 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Bode și Orban, schimb de replici la PNL Sălaj: ‘Ne-am făcut mult rău’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Lider PNL Sălaj, ministrul de Interne Lucian Bode, a avut sâmbătă un schimb de replici cu liderul PNL Ludovic Orban, la lansarea moţiunii acestuia pentru șefia PNL, pe tema modului de convingere a unor liberali pentru a-l vota pe Florin Cîţu în 25 septembrie.

 

“Sigur că vă poate spune altcineva ‘votaţi cu Cîţu că e interesul meu, că dacă nu iese Cîţu eu nu mă aleg cu funcţia în care vreau să candidez’. Vă poate spune lucru ăsta. Dacă judecaţi după asta, înseamnă că judecata este alterată de un alt considerent şi un alt raţionament care nu are nicio legătură cu ceea ce trebuie să fundamenteze raţionamentul de alegere a preşedintelui PNL”, a menţionat Ludovic Orban.

Lucian Bode s-a simţit vizat de aceste afirmaţii şi a ţinut să-i răspundă preşedintelui PNL.

“M-a deranjat afirmaţia că ‘votaţi Florin Cîţu pentru că altfel cineva nu se poate alege în funcţia pe care şi-o doreşte’, cu referire la mine, dar asta e situaţia şi eu vă respect, v-am respectat în 2017, când cuvântul meu şi al organizaţiei Sălaj a fost cuvânt, când împreună am dat jos PSD-ul şi ştim prin ce am trecut. (…) La fel cum am făcut-o şi în guvernarea din 2020, când nu a fost acţiune a Guvernului, a ministerului Transporturilor importantă la care prim-ministrul să nu fie invitat şi să primească ceea ce merită prim-ministrul partidului care guverna România. De aceea, sigur că va trece şi ziua de 25 septembrie, pentru că deşi pare un infinit până în 25, mai sunt două săptămâni. Trebuie să recunoaştem cât de mult rău ne-am făcut noi nouă, în aceste trei luni”, a spus Bode.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).