September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Primar din Suceava, mesaj înainte de congresul PNL: „Doamne, iartă-l, că nu ştie ce face”

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Primarul comunei Bosanci din judeţul Suceava, Miron Neculai, spune că toţi susţinătorii lui Ludovic Orban au fost eliminaţi din delegaţia de la Congres.

”Domnule Preşedinte Klaus Iohannis, domnule Preşedinte Al Partidului Naţional Liberal Ludovic Orban şi stimaţi membri ai PNL, cu regret vă anunţ că astăzi la Suceava preşedintele Organizaţiei Judeţene Gheorghe Flutur, încins în ,,Festivalul dictaturii” , nu cel al democraţiei, cum îl numea într-un discurs la Iaşi, a eliminat din delegaţia pentru Congresul Naţional Liberal din 25 Septembrie toţi simpatizanţii domnului Orban şi a interzis prezenţa unor preşedinţi de organizaţii locale de a participa la moţiune”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Primarul comunei Bosanci din judeţul Suceava, Miron Neculai.

Acesta îi transmite lui Gheorghe Flutur că, potrivit Statutului PNL, ”PNL urmăreşte respectarea valorilor universale ale libertăţii şi demnităţii umane, a principiilor democraţiei constituţionale, asigură dreptul la libera exprimare şi la consolidarea democraţiei”.

„Fără discriminări sau privilegii, membri PNL, pot să îşi exprime liber opiniile cu privire la opţiunile politice ale partidului, la activitatea organismelor de conducere ale acestuia şi a reprezentanţilor partidului în funcţii numite sau alese, să aleagă, să candideze şi să fie aleşi.(ART.24). Acest drept a fost luat nu numai unor simpli membri, ci şi unor preşedinţi de organizaţii care au obţinut în jur de 70 % la alegerile prezidenţiale şi locale! Doamne, iartă-l că nu ştie ce face”, a mai scris primarul.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).