September 18, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ministerul Justiției: Grecia a respins cererea de predare a lui Dragoș Săvulescu

0 0
1 min read
0 0
Read Time:56 Second

Conform ministerului Justiţiei din România, o instanţă din Grecia a respins predarea omului de afaceri Dragoş Săvulescu pentru ca afaceristul să fie adus în România.
Dragoş Săvulescu a fost arestat în urmă cu o lună pe insula Mykonos,. Curtea de Apel București a emis un mandat european de arestare pe numele lui Săvulescu, după ce a fost condamnat definitiv la cinci ani şi jumătate de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri.

Conform sursei citate, ministerul Justiției nu are atribuții directe în aplicarea unui mandat european de arestare, ci de organ de legătură între autoritățile judiciare.

“Instanța din Republica Elenă a respins miercuri, 08.09.2021, cererea de predare a persoanei condamante Săvulescu Emil-Dragoș, arestat provizoriu la data de 9 august 2021, în vederea executării mandatului european de arestare emis de către Curtea de Apel București, în baza unei hotărâri judecătorești definitive de condamnare. Informarea oficială este transmisă de către autoritățile competente elene autorității judiciare române emitente (Curtea de Apel București) în conformitate cu dispozițiile articolului 22 din Decizia-cadru nr. 584/2002 privind mandatul european de arestare și procedurile de predare între statele membre….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).