September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

ASA CEVA? Un polițist și soția sa, tot polițistă, s-au dus peste o altă polițistă și au făcut SCANDAL în sediul Arestului Preventiv

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Un polițist și-a dus soția, tot polițistă, la el la serviciu, fără ca femeia să aibă permisiunea de a intra în sediul în care lucra soțul. Acolo, o altă polițistă le-a atras atenția că soția agentului nu are voie să intre, iar apoi s-a declanșat scandalul cu amenințări și jigniri, așa cum obișnuiesc, de altfel, să facă mulți dintre polițiști.

“În dimineața de 08.09.2021, directorul Serviciului Independent de Reținere și Arestare Preventivă a declanșat verificări cu privire la o posibilă pătrundere fără drept în sediu, a unei femei, care la data de 2 septembrie ar fi amenințat și ar fi adresat cuvinte jignitoare unui agent de poliție (femeie) din cadrul subunității.
Din primele date a rezultat că în seara de 2 septembrie, în jurul orei 22.30, un agent de poliție, din cadrul structurii, aflat în serviciu, ar fi introdus în sediu o persoană, pe care a prezentat ca fiind soția sa. Ulterior, cei doi s-ar fi deplasat la biroul in care își exercita atribuțiile de serviciu agentul (femeie) menționat anterior, iar femeia i-ar fi adresat cuvinte jignitoare.
A fost identificată persoana în cauză, tot polițist, în cadrul altei structuri.
Toate aceste aspecte au fost consemnate, materialul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru stabilirea situației de fapt și de drept.
Având în vedere faptul ca evenimentul a fost adus la cunoștința conducerii Serviciului Independent de Reținere și Arestare Preventivă în după amiaza de 07.09.2021, au fost declanșate și verificări interne, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale….a transmis Poliția Capitalei

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).