September 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

11 septembrie 2001 | Momente de reculegere în întreg oraşul New York

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Pe 11 septembrie 2001, în urmă cu 20 de ani, are loc cel mai tragic atentat terorist din istorie. Americanii țin momente de reculegere în întreg oraşul New York.
Primul moment de reculegere a fost ţinut sâmbătă, la ora locală 08:46, în memoria victimelor atacurilor teroriste din urmă cu 20 de ani.

La memorialul creat pe locul fostelor clădiri World Trade Center se află şi cuplul prezidenţial Biden, foştii preşedinţi Bill Clinton şi Barack Obama şi alţi politicieni.

La ora 08:46, pe 11 septembrie 2001 primul avion a lovit World Trade Center. Momentul de reculegere este urmat de citirea numelor celor 2.977 de victime ale atacurilor de către rudele îndoliate.

Citirea numelor va fi întreruptă de momente de reculegere care vor marca orele la care fiecare dintre celelelalte trei avioane s-a prăbuşit şi când clădirire au căzut. După al doilea moment de reculegere, la faţa locului Bruce Springsteen a cântat solo piesa „I’ll See You in My Dreams”.

La Pentagon a fost desfăşurat steagul american pe partea de vest a clădirii lovite de Zborul 77 în urmă cu 20 de ani.

Doi cimpoieri au interpretat „Amazing Grace”, în timp ce un câţiva lideri militari priveau solemn.

Faţada vestică a clădirii, care nu a încetat să funcţioneze, a fost reconstruită în decurs de un an de la atac…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).