September 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

George Simion: Grupuri apropiate de Cotroceni ne solicită constant favoruri

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Grupuri apropiate de Cotroceni ne solicită constant favoruri, a declarat liderul AUR George Simion la emisiunea Punctul Culminant de la România TV.

 

“Chiar dacă până acum ne-au condus tot felul de personaje, noi nu o să-i lăsăm să mai ocupe scaune care nu-s ale lor. Marţi am propus preşedinţilor celor două camere să dezbată şi să voteze moţiunea de cenzură, să fie şi PSD prezent, să voteze pentru şi să scăpăm de Florin Cîţu marţi.

Am văzut că actuala conducere PSD s-a răzgândit de mai multe ori în ultimele două săptămâni legat de abordarea moţiunii, legat de criza politică, e posibil să se răzgândească până marţi. Duminică este zi de mers la biserică, ne rugăm, mâine, de 10 septembrie, îl sărbătorim pe Avram Iancu şi acesta spunea că noi nu luptăm pentru jucării. Noi asta facem, nu luptăm pentru mize mici. Florin Cîţu trebuie să plece şi să ajungem, aşa cum a propus PSD, la alegeri anticipate.

Poate presiunea din partea membrilor PSD care vor să-l vadă pe Cîţu plecat îl poate determina pe domnul Ciolacu să se răzgândească, pe domnul Grindeanu, pe Vasile Dâncu. I-am văzut în Parlament cam gânditori. Noaptea e un sfetnic bun. Sper să nu fie cazul unei viitori minorităţi care să ne conducă, PNL-ul, susţinut de o majoritate de partidul care a ieşit pe primul loc la alegeri, PSD-ul.

Mâine, la prima oră, voi vorbi cu Ciolacu, sper ca PSD să se răzgândească şi marti să scăpăm de Cîţu. Este strict în votul celor de la PSD dacă de marţi încolo Cîţu va mai fi sau nu prim-ministru.

Noi nu ne implicăm în lupta din PNL, dar să rămână Cîţu prim-ministru nu e un lucru bun pentru români„, a declarat George Simion.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).