September 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Dan Barna pune cruce șansei de a-l demite pe Florin Cîțu

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Liderul USR PLUS, Dan Barna, a declarat, joi seară, că şi-ar dori ca moţiunea de cenzură să fie votată, dar că el crede că acest lucru nu se va întâmpla, deoarece va fi blocată de Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu.

”Mi-aş dori ca marţi să se voteze moţiunea de cenzură. Din ce am văzut în Parlament, acest bloc solidar Florin Cîţu – Marcel Ciolacu, PNL – PSD, bloc împreună, probabil că va bloca, am o prezumţie că asta se va întâmpla şi votul moţiunii de miercuri”, a declarat Dan Barna, la Digi24, joi seara.

Barna a mai precizat că nu crede că moţiunea va ajunge să fie votată.

”Eu cred că moţiunea nu va ajunge la vot, va fi blocată. Eu sper ca cei doi preşedinţi să înţeleagă cât de important este, dincolo de agenda lor personală, cât de important este ca această Constituţie pe care o avem, să fie respectată. Suntem într-un cadru de încălcare grosieră a Constituţiei. Dacă va ajunge să fie votată, oricare va fi rezultatul, vom fi în consecinţă. Dacă Guvernul rămâne în picioare, foarte bine, suntem în opoziţie şi avem un guvern minoritar susţinut de PSD, e o realitate. Dacă moţiunea va fi votată şi Guvernul Cîţu pică, aşteptăm un nou premier. Acestea sunt variantele”, a declarat Barna.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).