September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Bode dă party la MAI: A scăpat de Irina!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Iată că în aceste zile toate îi merg din plin liberalului Lucian Bode. Cel care nu doar că și-a securizat portofoliul Ministerului Afacerilor Interne după ce s-a poziționat în ”echipa câștigătoare”, dar a mai fost numit și interimar la Justiție. Ca să nu mai vorbim că același Lucian Bode deschide și ”lista scurtă” cu posibilii premieri care urmează să fie nominalizați de Partidul Național Liberal după Congres. Și mai ales după o eventuală retragere a lui Florin Cîțu comandată de la Palatul Cotroceni.

Dar mai ales a scăpat de Irina Alexe! Cea mai tânără chestoriță pensionară din istoria întregului sistem fiind retrasă de premierul Florin Cîțu din funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne. Acolo unde se poate deschide șampania și porni o adevărată petrecere, după câte zile fripte le-a făcut pupila lui Dacian Cioloș miniștrilor liberali de Interne și șefilor de structuri…

S-a făcut culoar…

”Monitorul Oficial” din 8 septembrie a cuprins și ”surpinzătoare” veste atât de mult așteptată de toată ”lumea bună” a sistemului : ”Decizie privind eliberarea doamnei Irina Alexe din funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne”. Iar odată cu plecarea Irinei Alexe se face, logic, ”culoar” și pentru o viitoare desemnare în locul poate celui mai controvresat șef din MAI, ”ever”. Aceasta a devenit chestor de poliție la numai 35 de ani, în timp ce la doar 42 de ani trecuse deja în rezervă, beneficiind de o halucinantă pensie de 13.000 lei la acea dată. După care fosta pupilă a ”Buldogului” Vasile Blaga, cel care a propulsat-o în cele mai înalte sfere ale sistemului a fost recuperată de Dacian Cioloș. Cel care a și forțat numirea sa, din partea alianței USR – PLUS, drept secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

sursa – national.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).