September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Liderul AUR, George Simion, despre incidentul cu Florin Roman: ‘A fost nevoie de reinstaurarea ordinii’

0 0
1 min read
0 0
Read Time:48 Second

Liderul AUR, George Simion, a spus că este regulamentar și constituțional felul în care vicepreședintele Camerei Deputaților a fost înlăturat cu forța de la conducerea ședinței de joi a plenului reunit:

„A fost nevoie de intervenţia chestorilor pentru a reinstaura ordinea. Domnul Roman şi-a înşuşit calităţi care nu îi aparţineau. Nu trebuia să conducă o şedinţă de plen. A fost delegat să îi locul lui Orban, dar nu a fost delegat din punctul de vedere al ierarhiei, preşedintele Senatului e peste vicepreşedintele Camerei Deputaţilor. Ocupa un scaun care nu i se cuvenea, o să aibă o plângere penală din partea noastră pentru uzurpare de calităţi oficiale. El trebuie să cedeze microfonul. Chestorii îşi fac datoria, dacă lângă Roman e preşedintele Senatului, preşedintele Senatului trebuie să prezideze şedinţa”, a afirmat Simion.

Întrebat dacă s-ar mai putea întâmpla episoade similiare, liderul AUR a răspuns afirmativ: „Este posibil ca in continuare sa se respecte Constitutia si Regulamentele, adica chestorii sa isi faca datoria”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).