September 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Fostul ministru Violeta Alexandru: ‘Nu m-am înscris în PNL să lucrez sub teroare

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Fostul ministru PNL al Muncii, deputatul Violeta Alexandru, condamnă faptul că liberalii sunt amenințați cu sancțiuni sau chiar cu excluderea din partid dacă se interpretează că pun în pericol carierea lui Florin Cîțu, după o decizie în acest sens a conducerii formațiunii.
„Nu mă poate obliga nimeni să nu fiu prezentă la serviciu, adică la Parlament, când este program oficial de lucru în plenul Parlamentului. Nu confundați prezența cu votarea moțiunii – unde am agreat că PNL nu votează împotriva PM Liberal (indiferent cum se numește). Am tot dreptul să consider că “decizia” de a mă amenința (în scris), în numele “salvării” lui Florin Cîțu – dacă particip la ședințele Parlamentului unde se citește (nu se votează) o moțiune – este nestatutară și chiar ușor pe lângă cadrul legal dar asta, sigur, ar putea fi mai bine analizată de cei cu experiență în partid. Nu există nici ca într-o zi să mă oblige să nu fiu prezentă, în altă zi să mă oblige să fiu”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Susținătoare a candidaturii lui Ludovic Orban la șefia PNL, ea spune că nu acceptă să lucreze sub teroare.

„Partidul Național Liberal nu este PSD. Sunt obișnuită cu democrația, cu discutarea deciziilor, nu cu teroarea, nu cu impunerea brutală. Mă voi consulta, în consecință, cu privire la ceea ce se întâmplă astăzi în Parlament. Cu gândul la imaginea Partidului Național Liberal de care trebuie să avem grijă. Altminteri – nu, nu mă tem de consecințe când știu că am dreptate. M-am înscris în PNL, pentru libertatea de a face politică corect și eficient. Nu ca să lucrez sub teroare…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).