September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Apelul disperat al unui medic american: Nu mai facem față oamenilor care mor din cauza COVID-19 (VIDEO)

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Un medic de la Unitatea de Primiri Urgențe a unui spital american a făcut apel la oameni să se vaccineze anti-Covid în timpul unui live pe Facebook, afirmând că „nu mai facem față oamenilor care mor din cauza acestei boli”.

Dr. Lance VanGundy, un medic al spitalului UnityPoint Health din Marshalltown, Iowa, a relatat că recent spitalul s-a confruntat cu cazuri de pacienți cu meningită, embolii pulmonare, infarcte sau care au suferit atacuri cerebrale și care nu au putut fi transferați la secția de terapie intensivă deoarece toate paturile erau ocupate de pacienți cu COVID-19.

Acesta a avertizat că pacienții sunt nevoiți să aștepte cu zilele pentru a se elibera un pat. „Este grav”, a relatat acesta, spunând că uneori „parcă am fi într-o țară din lumea a treia”, relatează Business Insider.

VanGundy a deplâns dezinformările cu privire la vaccinuri și coronavirus, subliniind că „nu mai facem față oamenilor care mor din cauza acestei boli” dar că nu a întâlnit niciun pacient care să fi avut probleme din cauza administrării vaccinului anti-Covid.

„În peste 20 de ani de când fac acest lucru nu am fost niciodată atât de ocupat sau atât de stresat sau să fi văzut atât de mulți oameni bolnavi”, a mai relatat acesta.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).