September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

ȘOCANT Un tânăr de 20 de ani a fost ucis de un rechin

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Un tânăr de 20 de ani a fost ucis de un rechin, duminică, în proximitatea unei plaje din estul Australiei, în pofida tentativelor “incredibil de curajoase” ale unor practicanţi de surfing şi ale unor turişti de a îi veni în ajutor, au anunţat autorităţile locale, citate de AFP.

Atacul s-a produs în jurul orei locale 11:00 (01:00 GMT) în zona Emerald Beach, o plajă situată la o distanţă de circa 500 de kilometri nord în raport cu oraşul Sydney. În momentul sosirii lor pe plajă, membrii echipelor de salvare au găsit mai mulţi turişti şi practicanţi de surfing care încercau să salveze victima, o tentativă “incredibil de curajoasă într-o situaţie foarte periculoasă”, a declarat Chris Wilson, medic pe ambulanţă în statul australian New South Wales.

“Toată lumea de pe plajă era bulversată în această dimineaţă. Tânărul a suferit o rană critică la unul dintre braţe şi, în pofida celor mai bune eforturi ale trecătorilor, echipelor de salvare şi altor servicii de urgenţe, nu a mai putut fi menţinut în viaţă”, a adăugat el.

Accesul publicului pe plajă şi în apele limitrofe acesteia a fost interzis după producerea incidentului.

Acesta a fost cel de-al doilea atac mortal comis de un rechin în apele teritoriale australiene în 2021, a anunţat Taronga Conservation Society, o agenţie guvernamentală pentru protejarea faunei. În 2020, în Australia au avut loc 26 de atacuri comise de rechini, din care două au fost mortale.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).