September 26, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Soarta Guvernului decisă astăzi – PNL joacă tare

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

PNL va cere anchetă administrativă privind semnăturile parlamentarilor de pe moțiunea depusă de USRPLUS AUR vineri seară împotriva actualului Executiv. În fapt e vorba de oamenii lui Florin Cîțu care ocupă acum toate funcțiile care revin PNL în Birourile permanente ale Senatului și Camerei Deputaților.

Mai mulți lideri politici au lansat suspiciuni privitoare la validitatea acestei moțiuni de cenzură, dar un semnal interesant vine din partea vicepreședintelui Senatului, Alina Gorghiu (PNL). Senatorul arată faptul că, în cadrul ședinței Birourilor Permanente Reunite, de luni, liberalii vor solicita o analiză a moțiunii depuse de USR-PLUS și AUR pentru a vedea dacă îndeplinește condițiile procedurale.

„Mâine, la BPR, vom analiza dacă moțiunea depusă de USR – PLUS – AUR, alianța toxică, îndeplinește condițiile procedurale pentru a putea stabili calendarul.

Vă mărturisesc că sunt diverse semne de întrebare, iar mâine le vom analiza pe toate.”, a spus Alina Gorghiu.

Și liderul PSD, Marcel Ciolacu, a lăsat să se înțeleagă că există posibilitatea ca moțiunea USR-PLUS-AUR să nu ajungă la votul din plenul Parlamentului.

”Dacă moțiunea alianței USR AUR nu ajunge la vot în plen suntem dispuși să vorbim cu USR și AUR, să convenim un text al moțiunii, să semneze moțiunea pentru a avea cele 234 de voturi și în 10 minute o depunem. Guvernul Cîțu trebuie să plece”, a declarat Marcel Ciolacu.

În cazul în care se dovedește viciul de procedură, atunci va fi ca o adevărată lovitură de baros pentru cei de la USR-PLUS, care s-ar trezi în fața unui episod politic extrem de rușinos. Ba mai mult, cei de la USR-PLUS s-ar putea trezi în situația de a merge cu căciula în mână la cei de la PSD pentru a susține moțiunea de cenzură, fiind ultima șansă de a-și atinge scopul politic.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).