September 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu: Dacă moțiunea alianței USR PLUS – AUR ajunge în plen, atunci PSD o va vota

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat duminică, în cadrul unei conferințe de presă, că PSD va vota moțiunea depusă de USR PLUS și AUR dacă aceasta va ajunge la vot, în plen. Dacă moțiunea USR PLUS – AUR nu ajunge în plen, Ciolacu a precizat că „suntem dispuși să vorbim cu USR și AUR pentru o moțiune”.

Dacă moţiunea alianţei USR-AUR va ajunge la vot în plen, social-democraţii o vor vota, dar numai în contextul în care există perspectiva unor alegeri anticipate, a anunțat Ciolacu.

Altfel, a spus liderul social-democrat la finalul Biroului Politic Naţional al PSD, partidul său are în vedere o moţiune comună cu USR PLUS şi AUR.

„Dacă moțiunea alianței USR AUR va ajunge la vot, în plen, atunci PSD o va vota. Dar nu să se întoarcă Barna în Guvern și Ghinea, să nenorocească PNRR-ul, ci vom merge până la capăt, alegeri anticipate. Prin urmare, alianța USR AUR trebuie să susțină acest demers. Dacă moțiunea alianței USR AUR nu ajunge la vot în plen suntem dispuși să vorbim cu USR și AUR, să convenim un text al moțiunii, să semneze moțiunea pentru a avea cele 234 de voturi și în 10 minute o depunem. Guvernul Cîțu trebuie să plece”, a declarat Marcel Ciolacu.

Acesta a spus că reprezentanții PSD vor participa la ședința Birourilor Permanente Reunite, convocată luni pentru a discuta calendarul moțiunii.

„Este convocată reuniunea Birourilor Permanente pentru luni, la ora 12.00. Două convocări succesive nu au întrunit cvorumul necesar, sper ca luni să avem cvorum și să putem derula procedurile legale cu privire la calendarul moțiunii”, a anunțat duminică Ludovic Orban.

USR PLUS a ales o alianță cu AUR și cu „aroganța specifică” nu a dat niciun semn social democraților, spune Marcel Ciolacu. „Îi felicit pe cei de la AUR că s-au folosit de USR pentru a-și crește vizibilitatea publică. USR PLUS a anunțat deja că rămâne în guvern”, a continuat el.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).