September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Mesajul lui Marcel Ciolacu, pe grupurile interne ale PSD: Să susținem moțiunea noastră/SURSE

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj intern, pe grupurile de socializare ale PSD, înaintea Biroului Politic Național, care va avea loc, duminică, de la ora 12.00.

Conform mesajului intrat în posesia STIRIPESURSE.RO, Marcel Ciolacu le transmite liderilor PSD că opțiunea mai bună ar fi să își susțină propria moțiune de cenzură, asta pentru că cei de la USR-PLUS ar fi încercat să șantajeze PSD-ul.

”Stimați colegi,

România se află din nou într-o situație extrem de complicată, din cauza haosului creat de două partide iresponsabile – USR și PNL, aduse la putere de Iohannis împotriva votului românilor.

În timp ce facturile la energie și gaze se dublează, benzina se scumpește și prețurile la alimente cresc în fiecare zi, USR se ceartă pe bani și putere cu PNL. Asta e preocuparea lor, pentru că sunt total decuplați de realitate.

Ce treabă are PSD cu lupta lor stupidă pe ciolan?! Ar trebui să sărim în sus când pocnește Barna din degete?! Să votăm repede o moțiune scrisă pe genunchi, care nu vorbește despre sărăcirea românilor și în care USR nu există?! Nu au avut nici măcar minima decență să ne trimită textul sau să discutăm pe marginea lui. Au crezut că ne forțează mâna și ne șantajează. PSD este cel mai mare partid din România și nu poate fi șantajat de nimeni!

De aceea, vă propun să susținem propria noastră moțiune de cenzură. Avem textul, avem semnăturile legale, avem tot. PSD nu este un partid care să stea cu mâna întinsă la absolut nimeni.

Deciziile le luăm între noi, democratic și colegial. Și apoi le aplicăm toți! De aceea, opinia fiecăruia dintre dvs este importantă.

Un lucru e cert: Cîțu trebuie să plece. Și odată cu el și Barna și Ghinea și Năsui. Toți!”, se arată în mesajul transmis de Marcel Ciolacu.

Sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).