December 2, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Victor Costache, acuzații grave împotriva lui Ludovic Orban: ‘Mi-a cerut demisia, după ce am propus testarea în masă. Am fost acuzat de fraternizare cu PSD’

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second

Fostul ministru al Sănătății, dr. Victor Costache, a recunoscut că Ludovic Orban i-a cerut demisia pe motiv că ar fi propus testarea în masă, după o discuție cu profesorul Adrian Streinu-Cercel.

Întrebat dacă este adevărat că Ludovic Orban i-a cerut demisia, dr. Victor Costache a recunoscut că răspunsul este afirmativ şi a dezvăluit şi motivul, deşi inițial a spus că s-a retras din motive personale.

„Mi s-a cerut demisia de către Ludovic Orban și ăsta e momentul să o declar și să o recunosc la mai bine de un an de la acest episod”, a spus Victor Costache, la emisiunea Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea.

„Unul din motive a fost testarea în masă și faptul că, preluând acest mesaj și această inițiativă a domnului profesor Adrian Streinu Cercel, cu care am colaborat extraordinar de bine și pe care îl respect, am fost într-un fel acuzat de fraternizare cu opoziția, cu PSD.

Vreau să spun că în medicină nu există o poziție sau o guvernare. În medicină există interesul pacienților și a oamenilor”, a declarat Victor Costache, fostul ministru al Sănătății.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).