October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

COVID-19 – Țara care a vaccinat peste 80% din populație

0 0
1 min read
0 0
Read Time:48 Second

Singapore a inoculat cu schema completă de vaccinare împotriva COVID-19 peste 80% din populaţia sa de 5,7 milioane de locuitori, a anunţat duminică ministrul Sănătăţii din această ţară, care a devenit statul cu cea mai ridicată rată de vaccinare din lume şi care se pregăteşte pentru o nouă etapă de relaxare a restricţiilor antiepidemice, informează Reuters, potrivit Agerpres.

“Am depăşit încă un prag important, după ce 80% din populaţia noastră a primit schema completă de vaccinare bazată pe două doze”, a declarat ministrul Sănătăţii din Singapore, Ong Ye Kung, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Această performanţă conferă micului stat-insular din Asia statul de ţară care deţine cea mai mare rată de vaccinare cu schemă completă împotriva COVID-19 din lume, potrivit unui bilanţ întocmit de Reuters.

Autorităţile din Singapore au anunţat că vor adopta o serie de măsuri suplimentare de relaxare a restricţiilor antiepidemice după atingerea pragului de 80% de vaccinare a populaţiei naţionale cu schemă completă.

Sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).