December 2, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Iulian Bulai e salvat de Justiție după ce a spus că Iisus are ‘o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Curtea de Apel Bacău a anulat hotărârea CNCD prin care deputatul USR PLUS Iulian Bulai a fost amendat cu 5.000 de lei pentru o postare pe Facebook din 2019 în care afirma că Iisus provine „dintr-o familie foarte ciudată”, relatează Antena3.ro. Decizia nu este însă definitivă. În urmă cu două săptămâni CNCD a făcut recurs.
ADVERTISING

 

Afirmațiile lui Iulian Bulai conform cărora Iisus are „o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea” au fost evaluate de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după o sesizare, care a decis să îl amendeze pe acesta cu 5.000 de lei.

Iulian Bulai s-a adresat instanței din Bacău pe această speță, instanță care în iunie 2021 a anulat Hotărârea nr. 106 din 27.01.2021 a CNCD.

Curtea de Apel Bacău a considerat, în motivarea deciziei, că „nu există niciun temei a considera că a instigat la ură sau că a fost un discurs politic; de asemenea, nu s-a produs un act de îngrădire a libertății religioase a vreunei persoane pentru ca statul, prin instituțiile sale și legislația existentă să restrângă, la rândul său, libera exprimare.”

Mesajul lui Iulian Bulai scris în 25 decembrie 2019
„Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți…..citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).