October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Situația scapă de sub control la Telciu, declarată zonă specială de siguranţă publică

0 0
1 min read
0 0
Read Time:50 Second

Şase persoane din comuna bistriţeană Telciu, localitate unde a fost instituită zonă specială de siguranţă publică, au fost amendate joi pentru că au aruncat cu ouă spre maşinile în care se aflau reprezentanţii operatorului regional de apă, veniţi să debranşeze cele aproximativ 850 de familii care refuză să încheie contracte cu furnizorul, dar continuă să folosească acest serviciu.

Mai mulţi săteni s-au adunat, joi, într-o parcare de la intrarea în localitate, de pe marginea DN 17C, cu scopul de a nu permite echipelor furnizorului de apă să intre în comună.

Potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, Paul Rodilă, au fost aplicate trei amenzi în baza articolului 2, punctul 4 din Legea 61/1991, în valoare de 900 de lei.

La rândul lor, jandarmii au aplicat trei amenzi în valoare totală de 300 de lei, tot pentru aruncarea de obiecte, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Georgeta Căşvan…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).