October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

PSD Sector 1: ‘Clotilde Armand minte. 9 luni a clamat că se luptă cu mafia, iar acum a semnat o înțelegere cu mafia din care pierd cetățenii’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

„Clotilde Armand minte. 9 luni a clamat că se luptă cu mafia, iar acum a semnat o înțelegere cu mafia din care pierd cetățenii, iar gunoiul rămâne pe străzi”, transmite PSD.

Conform unei postări a președintui interimar PSD Sector 1, Petre Florin Manole, sumele datorate de primărie, „anunțate luni de zile ca exagerate, neplătite și de aceea purtătoare de penalități, încep acum să fie plătite, conform acestei înțelegeri”.

Înjumătățirea prestațiilor companiei de salubrizare înseamnă, conform sursei citate, în primul rând un serviciu public înjumătățit, incomplet, deficitar și insuficient.

„Vom avea, deci, în continuare, gunoi pe străzile din Sectorul 1. Iar tot acest eșec administrativ e anunțat de Clotilde Armand ca o mare realizare! Pentru primarul Sectorului 1 și toți fanii săi, iată o problemă de aritmetică elementară: . Cu 0 (zero) lei! Primarul Sectorului 1 ori este primul absolvent de MIT care nu știe aritmetică, ori vă minte cu nerușinare. P.S. Am aflat cu toții din presă despre înțelegere, nu de pe site-ul primăriei, nu dintr-un anunț oficial, pentru că transparența a fost pentru USR doar un slogan”, susține Petre Florin Manole.

Clotilde Armand a anunțat că Romprest a acceptat să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea prețului solicitat la începutul anului.

„Compania de salubrizare a acceptat ieri (în scris) la Prefectură să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea prețului solicitat la începutul anului. Adică la un tarif de 10-12 milioane de lei pe lună, față de 20 de milioane de lei, cât a cerut inițial”, a scris primarul Sectorului 1 din Bucureşti pe Facebook.

Clotilde Armand spunea că banii recuperați și salvați vor fi investiți masiv în infrastructură, școli și spitale: „în comunitate”.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).