October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Lovitură grea pentru Donald Trump: avocații lui au fost sancționați pentru că au depus dosarul de fraudă electorală

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

O judecătoare americană a impus miercuri sancţiuni împotriva lui Sidney Powell, o fostă avocată a echipei de campanie a lui Donald Trump, şi a altor avocaţi pentru o acţiune juridică deschisă în statul Michigan în scopul de a obţine invalidarea victoriei în alegeri a preşedintelui democrat Joe Biden, relatează Reuters.

Într-un verdict scris foarte aşteptat, judecătoarea districtuală Linda Parker din Detroit a apreciat că avocaţii lui Trump ar fi trebuit să investigheze cu mai multă atenţie acuzaţiile fostului preşedinte republican de fraudă electorală înainte de a deschide acţiunea juridică, informează Agerpres.
Judecătoarea Parker a cerut oficial ca un organism disciplinar să investigheze dacă avocaţii pro-Trump ar trebui excluşi din barou. De asemenea, judecătoarea le-a dispus avocaţilor să participe la cursuri privind exigenţele etice ale deschiderii unui proces şi să-i despăgubească pe oficialii locali electorali pentru cheltuielile juridice.

“Această acţiune reprezintă un abuz istoric şi profund al procesului judiciar”, a menţionat Parker în decizia ei.

Linda Parker a spus că Sidney Powell şi colegul ei din acest caz “şi-au desconsiderat jurământul, nu au ţinut cont de reguli şi au încercat să submineze integritatea sistemului judiciar pe parcurs”.

Judecătoarea Parker a respins procesul din Michigan din decembrie, afirmând într-o decizie scrisă că acuzaţiile lui Sidney Powell privind fraudele de la vot “nu sunt decât speculaţii şi supoziţii” şi că, oricum, avocata din Texas a aşteptat prea mult timp pentru a declanşa acţiunea.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).