August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Lovitură grea pentru Donald Trump: avocații lui au fost sancționați pentru că au depus dosarul de fraudă electorală

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

O judecătoare americană a impus miercuri sancţiuni împotriva lui Sidney Powell, o fostă avocată a echipei de campanie a lui Donald Trump, şi a altor avocaţi pentru o acţiune juridică deschisă în statul Michigan în scopul de a obţine invalidarea victoriei în alegeri a preşedintelui democrat Joe Biden, relatează Reuters.

Într-un verdict scris foarte aşteptat, judecătoarea districtuală Linda Parker din Detroit a apreciat că avocaţii lui Trump ar fi trebuit să investigheze cu mai multă atenţie acuzaţiile fostului preşedinte republican de fraudă electorală înainte de a deschide acţiunea juridică, informează Agerpres.
Judecătoarea Parker a cerut oficial ca un organism disciplinar să investigheze dacă avocaţii pro-Trump ar trebui excluşi din barou. De asemenea, judecătoarea le-a dispus avocaţilor să participe la cursuri privind exigenţele etice ale deschiderii unui proces şi să-i despăgubească pe oficialii locali electorali pentru cheltuielile juridice.

“Această acţiune reprezintă un abuz istoric şi profund al procesului judiciar”, a menţionat Parker în decizia ei.

Linda Parker a spus că Sidney Powell şi colegul ei din acest caz “şi-au desconsiderat jurământul, nu au ţinut cont de reguli şi au încercat să submineze integritatea sistemului judiciar pe parcurs”.

Judecătoarea Parker a respins procesul din Michigan din decembrie, afirmând într-o decizie scrisă că acuzaţiile lui Sidney Powell privind fraudele de la vot “nu sunt decât speculaţii şi supoziţii” şi că, oricum, avocata din Texas a aşteptat prea mult timp pentru a declanşa acţiunea.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..