September 18, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Alertă în Londra: Un bărbat înţepa cu ace diverse alimente din supermarketuri

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second

Poliţia britanică a anunţat joi că a arestat un bărbat care a folosit mai multe ace pentru a înţepa diverse alimente, precum carne procesată şi produse pentru cuptorul cu microunde, comercializate în trei supermarketuri din Londra, informează Reuters.

Magazinele The Little Waitrose, Sainsbury’s Local şi Tesco Express au fost închise în urma acestui incident, care s-a produs miercuri seară, potrivit Agerpres.

Poliţia a fost chemată la faţa locului după ce un bărbat a agresat verbal mai multe persoane şi a pătruns în magazine de pe Fulham Palace Road, unde a înţepat cu ace diverse produse alimentare.

“În prezent nu cunoaştem câte produse au fost contaminate şi nici cu ce fel de substanţă. Ancheta este în curs de desfăşurare pentru a stabili dacă şi alte magazine din zonă au fost implicate în acest incident”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Metropolitane într-un comunicat.

Persoanele care şi-au făcut cumpărăturile din supermarketurile din acea zonă miercuri seară au fost sfătuite să le arunce la gunoi. Bărbatul a fost reţinut sub suspiciunea de contaminare a unor produse cu intenţia de provoca un pericol public.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).